Archive by Author

SAJTÓKÖZLEMÉNY

TECHNOLÓGIA-FEJLESZTÉST EREDMÉNYEZŐ KOMPLEX BERUHÁZÁS MEGVALÓSÍTÁSára A SAJT KALMÁR KFT. 244 046 774 FT VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁSBAN RÉSZESÜLT.     „Technológia-fejlesztést eredményező komplex beruházás megvalósítása a Sajt Kalmár Kft. nádudvari fióktelepén” projekt megvalósításához a Sajt Kalmár Kft. 244 046 774.-Ft forint vissza nem térítendő támogatásban részesült „A komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis-, és középvállalkozások számára” című, GOP-2012-2.1.1/B […]

NÁDUDVARI MINTABOLT

Nádudvari mintaboltunk folyamatosan bővülő, széles termékválasztékkal várja a kedves vásárlókat!

Technológia fejlesztés a Sajt Kalmár Kft-nél.

Lezárultak a Sajt Kalmár Kft. nádudvari telephelyén a technológiai korszerűsítési munkálatok. Az Új Széchenyi Terv keretében a megítélt támogatás mértéke a 2.450.000 Ft. További információ a pályázat menüpont alatt.

Sajtóközlemény

Lezárultak a Sajt Kalmár Kft. nádudvari telephelyén a technológiai fejlesztési munkálatok. Az Új Széchenyi Terv keretében befejeződtek a Sajt Kalmár Kft. nádudvari telephelyének technológiai fejlesztés munkálatai. A beruházás elszámolható összköltsége 18.811.000 Ft, a megítélt támogatás mértéke a projekt elszámolható összköltségének 40%-a, azaz 7.524.400 Ft. További információ a pályázat menüpont alatt.